Wow! Siti Nurhaliza beli kondominium mewah di Dubai

Wow! Siti Nurhaliza beli kondominium mewah di Dubai

Wow! Siti Nurhaliza beli kondominium mewah di Dubai. Pencapaian penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza memiliki kediaman mewah pertama di Dubai menjadi inspirasi buat anak tirinya, Asyraf Khalid.

Menerusi Instagram, Siti atau nama penuhnya Siti Nurhaliza Taruddin berkongsi beberapa video menunjukkan kawasan kediaman jenis kondominium yang dibeli di The Address, Dubai Mall.

“Alhamdulillah,” luah pelantun lagu Bukan Cinta Biasa itu menzahirkan rasa syukur atas kurniaan terindah yang diterima sebelum menutup tirai 2022.

Wow! Siti Nurhaliza beli kondominium mewah di Dubai

Asyraf atau nama lengkapnya Muhammad Asyraf Khalid, 30, meluahkan rasa gembira dan bangga atas pencapaian ibu tirinya yang membeli rumah di luar negara.

Perkara tersebut turut menjadi pembakar semangat buatnya dan isteri, pelakon serta usahawan Tya Arifin untuk lebih bekerja keras supaya dapat menjadi seperti ibu tirinya itu.

“Tahniah Mak Iti (panggilan untuk Siti) kerana berjaya memiliki kediaman pertama di Dubai. Kami sangat gembira dan berbangga melihat pencapaian awak.
“Ini merupakan satu inspirasi buat saya dan Tya untuk bekerja lebih kuat,” tulisnya dalam hantaran InstaStory.

Wow! Siti Nurhaliza beli kondominium mewah di Dubai

Tambahnya, dia berharap dapat mengikut jejak langkah Siti dan mendoakan penyanyi serta usahawan itu sentiasa dimurahkan rezeki.

“Doakan satu hari nanti, saya boleh ikut jejak langkah Mak Iti. Saya doakan Allah akan murahkan lagi rezeki ayah dan Mak Iti.
“Mak Iti memang layak menerima semua ini atas kerja keras yang tidak henti-henti,” ujarnya.

Asyraf juga sempat berseloroh tidak perlu membuat tempahan hotel jika berkunjung ke Dubai selepas ini kerana boleh menumpang di rumah tersebut.

“Harapnya selepas ini kalau saya ke Dubai, tidak perlu kami menyewa hotel,” seloroh Asyraf.

Sebelum ini, Asyraf pernah membuat kejutan buat Tya dengan menghadiahkan sebuah kereta mewah Tesla model Y sempena hari lahir isterinya yang ke-28 dan ulang tahun perkahwinan ketujuh mereka.

Baca Lagi:
Berikan penalti hingga Vietnam menang, IG pengadil Jepun diserang penyokong Malaysia
Cristiano Ronaldo terima hadiah kereta Rolls-Royce bernilai RM1.6 juta dari kekasih
Selepas ditegur Menteri, Malindo Air beri baucar percuma kepada penumpang
CATEGORIES