Wanita tunjuk isyarat lucah selepas diberi laluan dikecam netizen

Wanita tunjuk isyarat lucah selepas diberi laluan dikecam netizen

Wanita tunjuk isyarat lucah selepas diberi laluan dikecam netizen. Seorang wanita menunjukkan isyarat lucah terhadap seorang pemandu selepas diberikan laluan untuk keluar dari tempat letak kereta bawah tanah (basement parking).

Video rakaman papan pemuka (dashcam) berhubung kejadian tersebut tular di media sosial, namun tidak diketahui lokasi tersebut.

Dalam kejadian pada waktu malam itu, kelihatan wanita tersebut sedang memandu keluar dari tempat letak kereta serta masuk ke laluan utama, seterusnya pemandu yang berada di jalan tersebut memberhentikan keretanya bagi memberikan laluan.

Wanita tunjuk isyarat lucah selepas diberi laluan dikecam netizen

Bagaimanapun, wanita itu kemudian menunjukkan isyarat lucah sebanyak dua kali seperti dalam keadaan marah.

Selepas dia berjaya memandu keluar kenderaannya dan berada di laluan utama, wanita itu menurunkan cermin tingkap kereta serta memberikan isyarat lucah dua kali.

Menjengah ke ruangan komen, orang ramai mengecam tindakan wanita tersebut yang disifatkan tidak beradab.

“Sebagai perempuan, saya pun rasa nak tunjuk jari tengah balik pada perempuan ini. Kot ya pun angkat saja tangan dik. Adab manusia sekarang sudah pupus gamaknya,” kata seorang pengguna Twitter.

“Bila sudah tidak ada rasa malu dan sudah tentu tak ada rasa hormat kepada orang lain, macam inilah. Sikap yang sangat teruk,” kata pengguna lain.

Dalam masa sama, ada pengguna media sosial beranggapan, tindakan wanita tersebut disebabkan pemilik ‘dashcam’ yang dikatakan memandu laju.

“Tunjuk jari tengah dah memang salah. Tapi perempuan itu dah masuk depan, pemilik ‘dashcam’ seolah-olah laju tak nak beri orang itu keluar. Boleh nampak pemilik ‘dashcam’ brek semasa perempuan itu dah masuk setengah (jalan),” ujarnya.

Baca lagi:
Video tular nenek mandi lumpur dipadam TikTok
Reaksi tindakan biadap Ramus Paludan, Anwar arah cetak edar sejuta al-Quran
Projek lebuh raya tanpa tol Bentong – Lipis – Gua Musang siap 2026
CATEGORIES