Tiga beranak conteng kereta McLaren, ini hasilnya sangat mengejutkan

Tiga beranak conteng kereta McLaren, ini hasilnya sangat mengejutkan

Tiga beranak conteng kereta McLaren, ini hasilnya sangat mengejutkan. Terbaharu, Zameer dan anak-anaknya telah berkongsi ‘hasil karya’ terbaharu mereka dengan menjadikan sebuah sportcar McLaren MP4 12-C nampak seperti lukisan Jepun ala-ala manga berjudul Initial D, Wangan Midnight, Zero Angel dan My Favourite Carrera.

McLaren itu yang asalnya mempunyai tiga warna utama oren, putih dan kelabu cair ditambahkan lukisan outline oleh Zameer dan anak lelaki dan perempuannya, sekaligus yang menampakkan kereta tersebut seperti kereta kartun.

Hasil kerja yang kreatif itu telah mendapat pujian daripada netizen. Nyata orang ramai lagi ‘ke mana tumpah kuah, kalau tidak ke nasi’ kerana anak-anak Zameer juga mampu melukis secantik bapanya juga.

Tiga beranak conteng kereta McLaren, ini hasilnya sangat mengejutkan

Ada tiga buah lagi kereta berwarna putih turut mendapat hasil sentuhan rekaan lukisan sama iaitu Nissan FairLady, Audi TT dan Toyota Vellfire.

Selain melukis pada kereta, Zameer juga menyediakan perkhidmatan untuk menghias motosikal, topi keledar, trak lori dan pelbagai lagi.

Antara nama-nama besar yang yang pernah memiliki hasil seni kreatif Zameer adalah Ustaz Azhar Idrus dan bekas Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob.

Anda boleh lihat sedikit video behind the scene yang dikongsikan oleh Zameer melalui TikTok miliknya di bawah.

@zameerpentbrush Melentur buluh biarlah dari rebungnya,ni buluh dh besar betis nk lentur mcmne lg kn.. Xpe jgn takut,i backup u kt blkg .. #cartooncar #zameerpentbrush ♬ original sound – Zameerpentbrush

Baca Lagi:
Aku disisih keluarga kerana difitnah raba kakak ipar
Mahu songlap duit rakan kongsi RM150,000, lelaki pura-pura jadi mangsa samun
Suami curiga wajah anak mirip lelaki lain, sekali buat ujian DNA terkejut anak dari benih isteri curang dengan tuan rumah sewa
CATEGORIES