Tak tahan diliwat bertahun-tahun, anak tikam bapa sampai mati

Tak tahan diliwat bertahun-tahun, anak tikam bapa sampai mati

Tak tahan diliwat bertahun-tahun, anak tikam bapa sampai mati. Seorang lelaki di Britain dihukum penjara 10 tahun kerana membunuh bapanya dalam serangan yang bersenjatakan pisau selepas menjadi mangsa keganasan seksual selama bertahun-tahun, lapor akhbar Mirror UK semalam.

Paul Maurice, 52, ditikam lebih 30 kali di bahagian belakang dan dadanya pada 14 September 2021.

Sean Maurice, 31, mengaku telah membunuh bapanya tetapi selepas perbicaraan di Mahkamah Jenayah Old Bailey, dia dibebaskan daripada tuduhan membunuh.

Tak tahan diliwat bertahun-tahun, anak tikam bapa sampai mati

Pendakwa raya, William Emlyn Jones berkata, kejadian itu dilaporkan oleh jiran Maurice ketika menemui mangsa di rumah mereka di Bromley, London.

Sebelum disahkan maut, Maurice memberitahu jirannya bahawa dia tidak ingin mati, sebelum rebah di depan pintu rumah mereka selepas serangan itu.

Semasa Maurice dirawat oleh perkhidmatan kecemasan, seorang pegawai polis bertanya kepadanya akan siapa yang bertanggungjawab atas serangan itu dan dia menjawab: “Sean.”

Maurice disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian pada pukul 11.56 malam (waktu tempatan). Sean ditahan beberapa jam kemudian ketika berlari melalui taman belakang di kawasan berhampiran.

Tak tahan diliwat bertahun-tahun, anak tikam bapa sampai mati

Sean Maurice mengaku menikam mati bapanya lebih 30 kali. – Polis Metropolitan

“Saya tidak rugi apa-apa. Anda cuba menangkap saya kerana saya memukul bapa yang mendera saya. Dia meliwat saya dan anda mahu menangkap saya? Apakah jenis keadilan ini?” katanya kepada polis.

Semasa perbicaraan mahkamah, Hakim Dennis Watson berkata: “Kakak dan abang anda bercakap tentang penderaan yang sama dilakukan bapa and. Atas bukti yang saya dengar, saya menerima bahawa pengalaman anda adalah yang paling teruk.

“Saya juga menerima bahawa penderaan ini telah menyebabkan anda mengalami kesan sampingan yang berpanjangan.” kata Watson.

Baca Lagi:
Cubaan bunuh diri gagal, penyelamat pelik wanita ini terapung 10 jam dalam sungai tanpa lemas
Pelanggan mengamuk, maki hamun dapat cup kecil, Barista Zus Coffee kongsi cerita sebenar
3 beradik terpaksa panjat bumbung kereta terperangkap dalam banjir
CATEGORIES