“Tak pernah mengandung, tak pernah gugur” – 22 tahun tunggu akhirnya dapat, satu hospital ucap tahniah buat wanita ini menangis

“Tak pernah mengandung, tak pernah gugur” – 22 tahun tunggu akhirnya dapat, satu hospital ucap tahniah buat wanita ini menangis

“Tak pernah mengandung, tak pernah gugur” – 22 tahun tunggu akhirnya dapat, satu hospital ucap tahniah buat wanita ini menangis. Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan zuriat. Namun ada yang diuji bertahun lamanya untuk mempunyai zuriat sendiri.

Sama seperti wanita ini, selepas 22 tahun dia menunggu kehadiran si kecil di dalam rahim, akhirnya termakbul jua. Kisah ini dikongsi oleh salah seorang pengguna facebook yang menyaksikan berita gembira tersebut.

"Tak pernah mengandung, tak pernah gugur" - 22 tahun tunggu akhirnya dapat, satu hospital ucap tahniah buat wanita ini menangis

“MasyaAllah, sangat kagum dengan kesabaran dan tawakal kakak ni. Dia kawen tahun 2001, ini kali pertama dia mengandung. Dengar nurse pakat congratulate dia, kita yang sebak. Dia pun berkaca tubir mata duk cerita. Seronok sangat.”

“Lama tu 22 tahun. Tak pernah mengandung, tak pernah gugur. Dia usia dia macam ni, Allah tiupkan roh zuriat buat dia. Moga sihat sampai bersalin ye kakak. Selamat ibu dan anak.”

Edit: ramai pm minta nak kenal kakak ni, minta maaf, saya tak kenal siapa dia. Kami berjumpa di Hospital Taiping tadi. Yang saya tahu namanya Fatimah, tinggal di Taiping.

Baca Lagi:
Cemas! Babi hutan cuba naik bot, mangsa banjir terpaksa ketuk kepala babi dengan dayung
Misteri motosikal ditinggalkan enjin masih hidup tepi Rawang Bypass akhirnya terbongkar!
Bapa kandung potong kemaluan anak 5 tahun ketika tidur
CATEGORIES