‘Tak perlu sental sampai sakit pinggang’ – Wanita gilap lantai guna mesin rumput buat netizen tercengang

‘Tak perlu sental sampai sakit pinggang’ – Wanita gilap lantai guna mesin rumput buat netizen tercengang

Kerja-kerja membersihkan rumah boleh menjadi perkara yang amat memenatkan. Apatah lagi sekiranya lantai rumah perlu digilap supaya kelihatan berkilat.

Ada satu solusi yang membuatkan orang ramai terpegun dengan cara menggilap lantai. Tular satu video seorang wanita menggilap lantai menggunakan mesin pemotong rumput. Korang boleh tengok video @danny7867 dibawah.

Senang banyak buat macam ni

'Tak perlu sental sampai sakit pinggang' - Wanita gilap lantai guna mesin rumput buat netizen tercengang

Rata-rata netizen terpegun dengan cara wanita ini menggunakan mesin rumput untuk menggilap lantai dirumahnya. Dengan cara macam ni lebih mudah dan cepat untuk buat lantai berkilat, tak perlu nak sental guna tangan sampai sakit pinggang.

@danny7867♬ Varman Theme (From “Jailer”) – Anirudh Ravichander

'Tak perlu sental sampai sakit pinggang' - Wanita gilap lantai guna mesin rumput buat netizen tercengang

Benda boleh buat. Jangan terkejut nanti kalau-kalau ada orang yang polish kereta guna mesin rumput. Konsep dia sama macam guna buffer machine, pusing-pusing terus berkilat.

'Tak perlu sental sampai sakit pinggang' - Wanita gilap lantai guna mesin rumput buat netizen tercengang

Dah dapat idea lepas tengok video ni, mungkin boleh cuba nanti. Orang Malaysia ni memang kreatif, mesin rumput pun boleh guna jadi mesin penggilap dalam rumah.

'Tak perlu sental sampai sakit pinggang' - Wanita gilap lantai guna mesin rumput buat netizen tercengang

Mungkin lepas ni boleh try dekat rumah sendiri. Cuma kalau ada yang elektrik lagi bagus. Risau pulak enjin mesin rumput tu keluarkan asap banyak-banyak. Tercemar udara dalam rumah nanti.
Baca Juga:
YouTuber dakwa beli rumah banglo RM10 juta demi content, rupanya menyewa saja bukan owner pun!
Hilux baling besi dekat kereta peronda, 2 anggota polis cedera selepas MPV terbabas
Rupanya ini fungsi butang “Release” di gear Proton Saga yang masih ramai tak tahu
CATEGORIES