Syamsul Yusof bersama wanita cantik, mana pergi Ira Kazar?

Syamsul Yusof bersama wanita cantik, mana pergi Ira Kazar?

Syamsul Yusof bersama wanita cantik, mana pergi Ira Kazar?

Setelah sekian lama nama tidak disebut ramai, kali ini nama pelakon serta pengarah, Syamsul Yusof sekali lagi menjadi sorotan ramai selepas video memaparkan dirinya kelihatan mesra bersama wanita cantik tular di platform TikTok.

Dapat dilihat dalam video pendek yang tular itu, kelihatan Syamsul segak memakai kemeja bercorak sedang meraikan sebuah acara di kediaman mewah bersama rakan-rakannya.

Syamsul Yusof bersama wanita cantik, mana pergi Ira Kazar?

Bahkan, ada juga beberapa foto yang dimuat naik semula di satu akaun TikTok ini memaparkan Syamsul bergambar bersama rakan-rakannya.

Hal yang menjadi perhatian ramai adalah wanita free hair yang sentiasa berada di sisi pengarah tersebut sepanjang acara dan mereka juga ada bergambar hanya berdua saja.

@makcikbawangchannel Kalau btl apa salahnyaaa HAHAHAHAHA. kami rakyat malaysia sokong penyondol yg ni. sekufuuuu nokkk. lawooo. rupanya dari last year? btl keeeeee? kami tanyaaa .adakah ini benar belaka? #irenediane #girlfriendsyamsul #syamsyulyusoff #artiskekasihbaru ♬ suara asli – π™Žπ˜Όπ˜Ώπ™€π™’π™Šπ™† – sadewok βœͺ

Kebanyakkan netizen yang meninggalkan respon berasa gembira melihat kedua-dua individu itu kelihatan rapat serta ada juga tertanya dimanakah keberadaan isteri Syamsul, Ira Kazar.

Dalam pada itu, ada sesetengah netizen berseloroh mengatakan mereka setuju seandainya wanita jelita itu merupakan kekasih baru Syamsul.

Baca Lagi:
Ramai tak tahu sebenarnya kampung Yahudi pernah wujud dekat Malaysia, orang Pulau Pinang mesti kenal dengan β€˜jalan Yahudi’ ini
β€œSaiz ular sawa dah macam batang pokok kelapa” – Lelaki temui bangkai ular sawa gergasi di tepi jalan ladang kelapa sawit di Setiu
To’ki tampil bersuara selepas didakwa enggan bayar tunggakan sewa rumah cecah RM3,600
CATEGORIES