Shah Rukh Khan tarik diri untuk berlakon dengan anak sendiri

Shah Rukh Khan tarik diri untuk berlakon dengan anak sendiri

Shah Rukh Khan tarik diri untuk berlakon dengan anak sendiri.

ShahRukh Khan adalah seorang pelakon legenda yang tiada tandingannya di India. Pelakon itu menguasai berjuta-juta peminat dengan lakonannya yang selama ini kekal dalam memori mereka.

Dan kini, nampaknya pelakon berusia 58 tahun akhirnya mula untuk mewarisi bakat besarnya itu kepada anaknya. Anak perempuan kesayangannya, Suhana Khan, telah mengikuti jejak ayahnya dan memulakan kerjaya di pawagam Hindi dengan drama remaja arahan Zoya Akhtar berjudul The Archies.

Shah Rukh Khan tarik diri untuk berlakon dengan anak sendiri

Shah Rukh Khan tidak akan bekerjasama dengan anak perempuannya?

Untuk pada masa akan datang, khabar angin bertiup kencang mengatakan bahawa Shah Rukh Khan akan bekerjasama dengan anak perempuannya, Suhana Khan, buat kali pertama. Filem itu, dinamakan sebagai King diarahkan oleh Sujoy Ghosh. Di mana Suhana akan mendapat watak sebagai seorang gadis yatim piatu dan SRK akan dilihat menjaganya.

Walaupun berita itu membuatkan ramai teruja, menurut laporan yang lebih baru, filem itu telah ditangguhkan. Menurut laporan dari FirstPost, SRK yang nampaknya telah menarik diri daripada projek itu, untuk mengelakkan anak perempuannya daripada menghadapi beban perbandingan yang tidak baik dengannya.

Lebih-lebih lagi, SRK turut prihatin dengan kesan lakonan Suhana dalam filem sulungnya, yang mendapat kritikan daripada penonton. Sumber itu menyatakan:

“Saya tidak fikir projek itu berlaku, bukan selepas The Archies. Suhana perlu mencari projek yang jauh dari penglibatan dari ayahnya”

Shah Rukh Khan tarik diri untuk berlakon dengan anak sendiri

Bukan sahaja Suhana Khan, anak sulung Shah Rukh Khan, Aryan Khan juga telah menceburi industri perfileman. Walaupun dia tidak berminat dalam bidang lakonan, Aryan telah mengambil alih kerusi pengarah dan telah menyelesaikan penggambaran siri sulungnya, Stardom yang akan menampilkan ramai artis terkenal dari Bollywood.

Sebelum ini, dalam temu bual dengan MBC Bollywood, SRK bercakap tentang anak-anaknya yang meneruskan kerjaya dalam industri yang sama dengannya dan menyebut:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix India (@netflix_in)

“Saya gembira kerana kini mereka meminati filem dan ia adalah pilihan yang mereka buat. Saya dan Gauri, sebagai sebuah keluarga, tidak pernah menyuruh mereka melakukan ini atau itu, mereka bebas memilih apa yang mereka mahu. Salah seorang daripada mereka memilih untuk menjadi pelakon dan ada yang memutuskan untuk belajar amengarah filem, jadi kedua-duanya berada dalam filem. Anak lelaki mengarah filem itu dan anak perempuannya sudah berlakon dalam satu filem.”- katanya.

Baca Juga:
Sekeluarga berdepan detik cemas apabila kepala ular keluar dari lubang ‘air-cond’
Ibu dijel 3 tahun simbah anak air panas setelah ‘kantoi’ tonton video lucah di telefon bimbit
Gara-gara guna GPS, kereta dipandu wanita tersadai di jambatan gantung
CATEGORIES