“Semua job dia sapu”- KJ muncul dalam iklan makanan jadi perhatian ramai

“Semua job dia sapu”- KJ muncul dalam iklan makanan jadi perhatian ramai

“Semua job dia sapu”- KJ muncul dalam iklan makanan jadi perhatian ramai.

Baru-baru ini, mantan Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin atau lebih mesra dikenali sebagai KJ telah menarik perhatian ramai orang apabila telah tampil di salah satu iklan makanan.

KJ yang juga merupakan salah satu penyampai radio Hot FM itu telah memuat naik video pendek tersebut di akaun TikToknya dan sempat meraih 1.4 juta penonton.

"Semua job dia sapu"- KJ muncul dalam iklan makanan jadi perhatian ramai

Memandangkan saya tengah free, saya berbesar hati menerima tawaran itu.

Teruja melihat lakonan KJ sebagai rider dalam iklan tersebut, rata-rata warganet kagum dengan kebolehannya yang tidak kekok sama sekali walaupun pertama kali berlakon untuk sebuah iklan.

Namun demikian, semenjak kalah di Pilihan Raya Umum lalu, masih ada yang berharap KJ akan kembali mengambil alih tempat dalam dunia politik.

@khairykj Memandangkan saya tengah free, dengan berbesar hati saya terima tawaran itu..🤝 @pakmatwesterncafe X #khairyjamaluddin ♬ original sound – Khairykj

Sudah, KJ dah rosak teruk.

"Semua job dia sapu"- KJ muncul dalam iklan makanan jadi perhatian ramai

Pada masa yang sama, ada juga yang meniliti tujuan bekas menteri ini kelihatan aktif di media sosial dan industri hiburan adalah supaya sentiasa berada dalam ‘radar’ rakyat dan tak dilupakan seperti bekas-bekas menteri yang lain.

Warganet kini tertunggu-tunggu dengan apa yang bakal bekas menteri kesayangan mereka ini lakukan pada masa akan datang. Mungkin juga KJ akan mula berkecimpung dalam dunia lakonan?

Baca Lagi:
Pemancing tangkap ikan mulut buaya terbesar dunia, berusia 100 tahun, berat 128 kilogram
Lelaki buat kejutan kepada isteri tercinta sempena hari ulang tahun perkahwinan buat ramai terharu
Selepas 3 hari berkahwin, isteri cabut lari setelah dapat tahu gaji suami hanya RM1,100
CATEGORIES