‘Sebagai bapa saya sedih ada orang kata nak boikot filem Syamsul’ – Yusof Haslam

‘Sebagai bapa saya sedih ada orang kata nak boikot filem Syamsul’ – Yusof Haslam

‘Sebagai bapa saya sedih ada orang kata nak boikot filem Syamsul’ – Yusof Haslam. Krisis rumah tangga Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof masih berpanjangan sehingga kini memandangkan pengarah itu enggan melepaskan aktres tersebut yang juga isteri pertamanya.

Sebagai bapa, pengarah Datuk Yusof Haslam mengakui dia berasa sedih apabila ramai netizen ingin memboikot filem arahan Syamsul disebabkan kemelut rumah tangga anak dan menantunya itu.

“Terus terang saya sebagai bapa sedih apabila ada orang kata nak boikot filem Syamsul, bagi saya tidak adil. Masalah peribadi itu peribadi, kerja itu kerja.

'Sebagai bapa saya sedih ada orang kata nak boikot filem Syamsul' - Yusof Haslam

“Saya kalau boleh tak nak orang ramai boikot filem Syamsul kerana beberapa isu. Itu masalah peribadi dia bagi saya. Kalau ada karya yang baik kita sokong tanpa mengira siapa dia,” ujarnya.

Yusof berkongsi perkara itu ketika ditemui tayangan perdana Astro Original ‘Liar’ yang berlangsung di Petaling Jaya, Selangor pada malam Rabu.

Terdahulu, Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan memerintahkan Puteri Sarah dan Syamsul untuk melantik wakil Jawatankuasa Pendamai (JKP) dalam kes permohonan perceraian mereka.

Konflik rumah tangga pasangan itu mula diperkatakan sejak empat tahun lalu, tetapi Syamsul tidak pernah membuka mulut mengenainya.

Bagaimanapun pada Januari lalu, Syamsul akhirnya mengaku sudah bernikah dengan orang ketiga yang didakwa menjadi punca keretakan rumah tangganya bersama Sarah iaitu Ira Kazar.

Untuk info, Sarah dan Syamsul telah mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan mereka dikurniakan dua orang cahaya mata, Syaikul Islam dan Summayah. – Awani

Baca Lagi:
Hidup lelaki ini hancur selepas 6 tahun kahwin baru tahu isterinya….
Wanita dakwa pernah dibuli Uqasha Senrose semasa zaman persekolahan
Lelaki OKU cacat penglihatan tunjuk kehebatan guna telefon bimbit buat ramai kagum
CATEGORIES