Sarjan mejar parah jatuh dari tingkat empat sebelum majlis kahwin

Sarjan mejar parah jatuh dari tingkat empat sebelum majlis kahwin

Sarjan mejar parah jatuh dari tingkat empat sebelum majlis kahwin. Seorang anggota polis yang bakal melangsungkan perkahwinan kritikal selepas terjatuh dari tingkat empat sebuah bangunan di Lumut pada Isnin.

Lelaki berusia 38 tahun berpangkat sarjan mejar itu bertugas dalam Kontinjen Pahang dan dilaporkan sedang dalam tempoh bercuti ketika kejadian.

Ketua Polis Perak, Datuk Seri Mohd Yusri Hassan Basri berkata, maklumat awal memaklumkan anggota berkenaan sepatutnya melangsungkan perkahwinan semalam di rumah keluarganya di Ayer Tawar.

Sarjan mejar parah jatuh dari tingkat empat sebelum majlis kahwin

Gambar hiasan

“Polis mendapat maklumat berhubung kejadian itu daripada orang awam sekitar jam 5.45 pagi semalam (Isnin) yang memaklumkan kejadian satu individu dijumpai terjatuh dari sebuah bangunan.

“Siasatan kemudiannya mendapati mangsa merupakan seorang anggota polis.

“Mangsa kini dalam keadaan kritikal dan masih dalam rawatan di Hospital Seri Manjung,” katanya dalam satu kenyataan di sini pada Selasa.

Beliau berkata, buat masa ini, polis masih menyiasat motif kejadian.

Katanya, orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat diminta tampil dengan menghubungi pegawai penyiasat Inspektor N Ravinthiran di talian 019-6508489 untuk membantu siasatan.

“Motif kejadian masih belum diketahui dan dalam siasatan polis.

“Jadi kita menasihatkan orang ramai agar tidak membuat sebarang spekulasi dan menularkan maklumat yang tidak sah berkenaan kejadian ini,” katanya.

Baca Lagi:
Sampai ke negara jiran kisah Puteri Sarah tular, siap ada komposer nak buat lagu
Pencuri tertidur di ruang tamu, bapa sangka kawan anak
Susah rupanya jadi menteri
CATEGORIES