Polis terpaksa keluar dari kenderaan tak tahan bau busuk ‘semerbak’ setelah suspek pencuri buang air besar dalam kereta

Polis terpaksa keluar dari kenderaan tak tahan bau busuk ‘semerbak’ setelah suspek pencuri buang air besar dalam kereta

Polis terpaksa keluar dari kenderaan tak tahan bau busuk ‘semerbak’ setelah suspek pencuri buang air besar dalam kereta.

Seorang pemuda yang disyaki mencuri barangan elektronik membuang air besar di dalam seluarnya ketika menaiki sebuah kereta polis dalam kejadian di Kotamobagu, wilayah , Sulawesi, lapor portal berita Prohaba semalam.

Sebelum pemuda itu ‘melepaskan hajatnya’, dia dikehendaki polis kerana menjadi suspek utama kes kecurian barangan elektronik di lima lokasi berbeza di bandar tersebut.

Polis terpaksa keluar dari kenderaan tak tahan bau busuk 'semerbak' setelah suspek pencuri buang air besar dalam kereta

Namun, selepas ditangkap dan dibawa menaiki kereta polis baru-baru ini, beberapa anggota polis memutuskan untuk keluar dari kenderaan tersebut kerana tidak tahan dengan bau busuk yang ‘semerbak’.

Ketua Polis Kotamobagu, Dasveri Abdi berkata, kejadian itu dirakam menggunakan kamera telefon bimbit milik seorang anggota polis terbabit sebelum dimuat naik ke laman Facebook.

Suspek ditangkap pada 23 September lalu.

Rakaman memaparkan seorang daripada empat anggota polis itu bertanya kepada suspeki sama ada dia ada membuang air besar di dalam seluar dan pemuda berkenaan mengaku ‘melepaskan hajatnya’, menyebabkan kereta polis berhenti.

Baca Lagi:
Misteri balai polis lama punca jambatan Marang gagal dibina terbongkar
Menyayat hati! Warga emas ditinggalkan terlantar atas tilam dipenuhi najis
Putri Ariani tewas di AGT, dapat pujian Simon Cowell walaupun dapat tempat ke-4
CATEGORIES