Pengantin menitis air mata bersanding sendirian, suami larikan diri kerana terlalu ‘pemalu’

Pengantin menitis air mata bersanding sendirian, suami larikan diri kerana terlalu ‘pemalu’

Pengantin menitis air mata bersanding sendirian, suami larikan diri kerana terlalu ‘pemalu’.

Pasangan mempelai adalah tumpuan utama dalam sesebuah majlis perkahwinan. Tetamu yang hadir pasti mahu melihat pengantin lelaki dan wanita duduk bersanding di mahligai pelamin indah.

Namun siapa sangka, pengantin wanita dari Indonesia ini terpaksa bersanding seorang diri gara-gara suaminya mempunyai sifat introvert, sangat pemalu dan tidak suka pada majlis keramaian.

Pengantin menitis air mata bersanding sendirian, suami larikan diri kerana terlalu 'pemalu'

Menerusi video tular, pengantin wanita itu dilihat duduk seorang diri pada pelamin di majlis perkahwinannya, dan cuma ditemani dua orang budak kecil disisi.

Pengantin wanita yang dikenali dengan nama Yeyan dilihat menitiskan air mata kerana ketiadaan suami bernama Rahim disisi pada pelamin itu. Difahamkan, Rahim telah melarikan diri hingga membuatkan keluarga pihak perempuan membuat laporan polis.
@koko_dm38 Sabar nou, blm di sni dpe akhir, ada masa depan yg bahagia b tunggu pati yeyen,🖤🖤dpe sakit dpa rasa smpe sni🥹🥹anggap ini pelajaran yg paling berharga, jgn pata smengat, ada kel. Yg b dukung🫶🏻🫰🏻pengantin dia tinggal suami 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️yg sabar nou aa🫰🏻#fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ゚viral ♬ suara asli – 𝙆 𝙊 𝙆 𝙊

Akhirnya, pihak keluarga menemui Rahim pulang ke rumah selepas beliau sah menjalankan akad nikah dan bergelar suami. Katanya, beliau terlalu pemalu dan tidak suka berada ditempat yang penuh dengan orang.

Masalah itu akhirnya selesai selepas kedua keluarga berdamai di balai polis.

Baca Juga:
Sinki ‘Stainless Steel’ berkerak hitam? Tak perlu menyental dengan kuat, guna 2 benda magik ini pasti sinki bersih berkilat
Ketua Pemuda Umno dukung bapa bawa pergi gunting rambut raih perhatian ramai
Penjawat awam pernah terima Anugerah Khidmat Cemerlang maut terjun dari tingkat 21 kondominium
CATEGORIES