Penampilan terkini Wan Sharmilla buat ramai peminat teruja ‘sejuk mata memandang’

Penampilan terkini Wan Sharmilla buat ramai peminat teruja ‘sejuk mata memandang’

Penampilan terkini Wan Sharmilla buat ramai peminat teruja ‘sejuk mata memandang’. Wan Sharmilla memiliki barisan peminatnya yang tersendiri, memandangkan beliau sudahpun lama menempa nama dalam industri hiburan tanah air sebagai pelakon, pengacara dan juga model.

Beliau yang mula berhijrah sekitar 2019 kini dilihat tampil dengan imej bertudung litup, menerusi beberapa video dan update di media sosial rasminya.

Dalam satu video yang berlatar belakangkan Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam, penampilan terkini Wan Sharmilla nyata mencuri perhatian ramai.

Penampilan terkini Wan Sharmilla buat ramai peminat teruja 'sejuk mata memandang'

“Saya tak ada ramai kawan. Tapi DIA Maha Baik datangkan orang-orang yang sudi jemput saya ke majlis ilmu tanpa mengukur pangkat, darjat sekaligus saya jadi ada ramai kawan bila didalam majlis ilmu. Sudi bertegur sapa, senyum, mendoakan walau baru berjumpa. Alhamdulillah,” tulis beliau pada kapsyen video.

Rata-rata warganet khususnya pengikut Wan Sharmilla sendiri teruja menyaksikan penghijrahan beliau ini. Ramai juga yang akui sejuk mata memandang dan menjadikan beliau sebagai sumber inspirasi.

@wansharmilalala Saya tak ada ramai kawan. Tapi DIA Maha Baik datangkan orang-orang yang sudi jemput saya ke majlis ilmu tanpa mengukur pangkat, darjat sekaligus saya jadi ada ramai kawan bila didalam majlis ilmu. Sudi bertegur sapa, senyum, mendoakan walau baru berjumpa. Alhamdulillah.♥️ Outfit : @Sharkha ♬ Muhasabah Cinta – Anisa Rahman

Penampilan terkini Wan Sharmilla buat ramai peminat teruja 'sejuk mata memandang'

Baca Lagi:
Menggigil jumpa duit RM23 ribu ditinggalkan penumpang, pemandu grab hanya terima RM14 sebagai ganjaran
Kisah 4 Selebriti hangat bercinta, putus di tengah jalan
Duit aku dan suami selalu hilang, disangka ‘toyol’ yang curi rupa-rupanya…
CATEGORIES