Pelajar tingkatan tiga cedera parah terjun bangunan sekolah

Pelajar tingkatan tiga cedera parah terjun bangunan sekolah

Pelajar tingkatan tiga cedera parah terjun bangunan sekolah. Seorang pelajar lelaki tingkatan tiga cedera parah selepas dikatakan terjun dari tingkat tiga bangunan sekolahnya, di sini pagi tadi.

Difahamkan, pelajar itu kini di rawat di Zon Merah, Hospital Putrajaya dan berada dalam keadaan kritikal dan masih tidak sedarkan diri.

Dalam kejadian pukul 10 pagi itu, pelajar berkenaan ditemui dalam keadaan terbaring dan berlumuran darah di bahagian kepala oleh guru di sekolahnya.

Pelajar tingkatan tiga cedera parah terjun bangunan sekolah

Gambar hiasan

Ketua Polis Daerah Sepang, Asisten Komisioner Wan Kamarul Azran Wan Yusof berkata, siasatan awal mendapati, tiada wujud unsur jenayah ditemui dalam kejadian itu.

Beliau berkata, siasatan mendapati, ada saksi mendakwa melihat pelajar itu berada di kaki lima tingkat tiga bangunan berkenaan sebelum terjun.

“Kami juga dimaklumkan pihak sekolah bahawa pelajar itu dilaporkan pernah mengalami kemurungan ketika berada di sekolah.

“Pelajar itu juga dikatakan pernah beberapa kali menjalani sesi bimbingan dan kaunseling dari pihak sekolah.

“Malah, dia juga pernah menerima rawatan psikiatri di Hospital Serdang kerana memakan ubat panadol sebanyak 38 biji,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Katanya, salah seorang saksi yang ditemui mendedahkan pelajar itu pernah menceritakan kepadanya mengenai tindakan menelan 38 biji Panadol.

Malah, katanya, saksi itu juga pernah melihat pelajar itu mencalarkan tangan di dalam kelas dengan menggunakan pisau pemotong kertas.

Jangan lupa follow kami! Twitter , Facebook

Baca Lagi:
Guru rogol, raba pelajar sekolah menengah Bintulu, Sarawak ditangkap di Thailand
Sorok tiket penerbangan, adik tikam abang sampai mati
Pisau diletakan di tangga taman permainan kanak-kanak, sudah ada yang kena sampai berdarah
CATEGORIES