Musa Hassan kongsi tips ciri-ciri isteri derhaka kepada suami

Musa Hassan kongsi tips ciri-ciri isteri derhaka kepada suami

Musa Hassan kongsi tips ciri-ciri isteri derhaka kepada suami. Tips itu dikongsi beliau menerusi ciapan dimuat naik di akaun Twitter miliknya, pagi tadi.

“Ciri-ciri isteri derhaka pada suami adalah tidak mensyukuri kebaikan dilakukan suami; suka menyakiti hati suami; melayani lelaki lain tanpa pengetahuan suami; keluar rumah tanpa izin suami dan meminta cerai daripada suami,” katanya.

Semalam, Harian Metro melaporkan Musa meminta orang ramai supaya menghormati privasi dan tidak mencampuri urusan keluarganya.

Musa Hassan kongsi tips ciri-ciri isteri derhaka kepada suami

Beliau berkata demikian dalam satu ciapan di Twitter menjawab pertanyaan netizen susulan penularan video memaparkan individu dipercaya bekas pegawai kanan tertinggi Polis Diraja Malaysia (PDRM) itu, semalam.

“Ini adalah masalah privasi keluarga. Jangan ada yang masuk campur. Jika ada yang membuat spekulasi akan berhadapan dengan tindakan undang-undang,” katanya dalam ciapan itu.

Terdahulu, tiga rakaman video berdurasi sembilan saat, 56 saat dan 10 saat dimuat naik pengguna Twitter memaparkan pertelingkahan antara sepasang suami isteri yang turut disaksikan seorang kank-kanak dalam rakaman itu.

Baca Lagi:
Pertandingan termenung selama 90 minit, pemenang dapat hadiah RM288
MP PAS minta maaf dengan Baby Shima, janji tak akan buat lagi
Tindakan pemandu grab ini kenakan caj tambahan jika bawa barang undang perbagai reaksi netizen 
CATEGORIES