Marrisa Dania kembali ke pangkuan keluarga

Marrisa Dania kembali ke pangkuan keluarga

Siapa yang tak puas hati, pergi berubat okey.”

Demikian kata pelakon Abby Abadi seperti menyindir netizen yang tidak senang melihat dia dan anak perempuan sulungnya, Marissa Dania Hakim kembali ‘bersatu’ sebagai satu keluarga dalam satu pertemuan.

Ujar Abby atau nama lengkapnya Arbaiyah Abdul Manan, 46, adalah lebih baik mereka mendekatkan diri dengan Tuhan daripada terus menjaga tepi kain orang lain.

Marrisa Dania kembali ke pangkuan keluarga

“Ada manusia tidak suka tengok orang berbaik dan bahagia tetapi tetap mengikuti individu itu dalam Instagram.

“Ada pula yang tidak mengikuti kita pun tapi bila kita buat sesuatu hantaran, komen macam kenal lama. Ibarat duduk serumah dan serba pandai tentang hidup orang.

“Siapa yang tidak puas hati tu pergi berubat okey. Nampak macam sakit, minta Allah bantu. Dunia sudah di akhir zaman, jaga diri,” katanya menerusi satu hantaran dalam Instagram Story.

Tidak pukul rata, pelakon filem Gerak Khas The Movie itu bagaimanapun menzahirkan terima kasih kepada khalayak yang sentiasa mendoakan buat dirinya dan keluarga.

“Yang baik budi bicara, yang komen baik-baik tinggalkan nasihat yang baik dan mendoakan, saya ucapkan terima kasih.

@mediahiburanofficial Momen indah Norman suapkan makanan kepada anaknya, Marissa Dania. Norman Hakim dan Abby Abadi bersama pasangan masing-masing hadir ke majlis priview Ramadan di sebuah hotel. Love! [IGs Memey Suhaiza] #MHnews #MediaHiburan #FYP ♬ original sound – Media Hiburan

“Terima kasih banyak okey. Semoga Allah balas dengan syurga tertinggi-Nya,” tulisnya.

Sebelum ini, media melaporkan puteri sulung Abby dan pelakon, Norman Hakim iaitu Marissa Dania dilihat kembali berkumpul bersama seisi keluarga yang dipercayai ketika menghadiri acara previu Ramadan di sebuah hotel di Selangor.

Menerusi rakaman video tersebut, Norman dilihat menyuapkan makanan ke mulut Marissa dengan mesra seolah-olah menggambarkan hubungan mereka sudah kembali jernih.

Turut kelihatan suami kepada Abby iaitu Muhammad Faizal Zakaria selain abang sulung Danish Hakim selain adik perempuan, Marisa Danisha Hakim.

Terdahulu, nama Marissa yang juga merupakan model dan pempengaruh kembali hangat selepas didakwa telah berkahwin secara rahsia di Songkhla, Thailand dengan lelaki berstatus suami orang bernama Aslam.

Pasangan berkenaan dikatakan mendirikan rumah tangga sekitar Disember tahun lalu tanpa pengetahuan isteri pertama Aslam, Misya Mazlan yang ketika itu menunaikan umrah.

Lebih dramatik, pernikahan tersebut juga berlangsung tanpa pengetahuan ahli keluarga Marissa sendiri.

Bagaimanapun, sehingga hari ini Abby dan Norman masih kekal mengunci mulut tanpa mengesahkan atau menafikan pernikahan tersebut.

Baca Juga:
Tular video Marissa Dania tanpa ‘mekap’ buat ramai netizen tercengang
Marissa Dania Hakim dan Aslam nikah senyap-senyap?
Peniaga ‘kantoi’ tawar harga ayam murah tapi tipu timbangan
CATEGORIES