“Maaf, kalau pasal bola saya akan jawab, yang lain, tak mahu” – Zainal Abidin

“Maaf, kalau pasal bola saya akan jawab, yang lain, tak mahu” – Zainal Abidin

“Maaf, kalau pasal bola saya akan jawab, yang lain, tak mahu” – Zainal Abidin. “Maaf, kalau pasal bola saya akan jawab. Yang lain, tak mahu.”

Demikian kenyataan bintang bola sepak legenda, Datuk Zainal Abidin Hassan yang kekal mengunci mulut daripada memberi sebarang penjelasan atau jawapan berhubung kontroversi perkahwinan keduanya dengan penyanyi, Fyna Jebat.

Zainal sehingga hari ini tidak pernah memberi sebarang kenyataan berhubung pelbagai dakwaan yang timbul selepas pernikahan mereka mula dihidu peminat.

"Maaf, kalau pasal bola saya akan jawab, yang lain, tak mahu" - Zainal Abidin

Beliau yang juga jurulatih bola sepak berkata demikian ketika ditemui pada majlis kesyukuran sempena pemilihan Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Datuk Hamidin Mohd Amin sebagai Ahli Majlis Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA) bagi penggal 2023-2027, hari ini.

Fyna yang juga adik kepada penyanyi, Ayda Jebat ketika mengesahkan spekulasi itu enggan memperincikan butiran lanjut, termasuk tarikh perkahwinan mereka.

“Terima kasih banyak-banyak, terima kasih atas komen yang baik.
“Sudah tentu dia (suami) bagi sokongan kepada karier seni saya selepas ini,” katanya.

Ahad lalu, Fyna dan Ayda membawa pulang hadiah kemenangan RM20,00 selepas merangkul tempat kedua dalam program realiti, Famili Duo.

Baca Lagi:
[VIDEO] Ibu bersalin bawah runtuhan gempa bumi Turki & Syria, bayi terselamat ibu meninggal dunia
Pemandu lori cuba rempuh orang awam minum dicekup polis
Janna Nick mohon maaf, kesal dituduh punca perbalahan dua isteri Zainal Abidin
CATEGORIES