Lelaki dari Pulau Pinang jadi popular selepas rambut ‘rare’ jadi perhatian ramai

Lelaki dari Pulau Pinang jadi popular selepas rambut ‘rare’ jadi perhatian ramai

Lelaki dari Pulau Pinang jadi popular selepas rambut ‘rare’ jadi perhatian ramai.

Seorang lelaki dipercayai di Pulau Pinang, menjadi popular di media sosial gara-gara memiliki rambut seperti helmet.

Menerusi perkongsian video @Eddie82 di TikTok, lelaki berkenaan mengakui bahawa rambutnya asli dan telah ‘dijaga’ selama 40 tahun.

Lelaki dari Pulau Pinang jadi popular selepas rambut 'rare' jadi perhatian ramai

“Rambut asli, simpan 40 tahun. Saya sendiri buat,” katanya ketika disoal @Eddie82.

Orang ramai bukan sahaja beranggapan bentuk rambut lelaki yang bekerja menjual barangan terpakai itu unik, malah turut menyifatkan ia sesuatu yang lucu.

“Kalau lalu tepi JPJ pun tak perasan ingatkan dah pakai helmet. Tinggal nak letak visor ja,” komen @liya.

“Polis pun keliru nak sama atau tak,” ujar @niniy.

“Memang unik rambut Uncle ni. Dalam Malaysia, dia sorang ja rambut macam ni, comel. Uncle ni pun gelak ja,” usik @Toonas.

@eddieyou6♬ original sound – Eddie82

Baca Juga:
Kucing mengigil kena sawan selepas pemiliknya tersalah beli ubat kutu ‘online’
Pengasas dan editor Sarawak Report, Clare Rewcastle-Brown dipenjara dua tahun
Ibu, anak umur 7 tahun ditemui lemas dalam kolam
CATEGORIES