Lelaki bunuh isteri, daging dikerat-kerat dan bagi ke jiran tetangga

Lelaki bunuh isteri, daging dikerat-kerat dan bagi ke jiran tetangga

Seorang lelaki di Indonesia sanggup mencuba untuk ‘membahagikan’ daging tubuh isterinya sendiri selepas membunuh dan mengoyak-ngoyaknya dengan kekejaman yang tidak berperikemanusiaan.

Perbuatan yang tak terfikirkan itu dilakukan oleh pelaku yang dikenali sebagai Tarsum, 41 tahun, terhadap Yanti, 40 tahun, semasa kejadian tragis itu berlaku di Dusun Sindangjaya, Desa Cisontrol, Kecamatan Rancah, Kabupaten Ciamis, Jawa Barat pada hari Jumaat.

Ketua kampung, Yoyo Tarya, menceritakan bahawa dia turut dijemput untuk menerima daging yang diletakkan dalam karung oleh suspek.

Lelaki bunuh isteri, daging dikerat-kerat dan bagi ke jiran tetangga

“Pertama kali, saya tidak menyedari bahawa pembunuhan telah berlaku. Tidak lama selepas itu, saya terdengar suara Tarsum yang bercakap tentang daging isterinya dengan cara yang tidak waras,” katanya.

Yoyo segera melapor insiden itu kepada pihak berkuasa yang bertindak pantas untuk menangkap pelaku.

Sementara itu, seorang saksi menceritakan bahawa mangsa telah dipukul dengan kayu sebelum dibunuh secara kejam dan tubuhnya dicerai-berai di tengah jalan.

Kira-kira tiga hari sebelum tragedi itu berlaku, Tarsum yang merupakan penjual kambing di kawasan tersebut dikatakan merasa tertekan mungkin disebabkan masalah ekonomi dan tekanan hutang yang menimpanya.

Baca Juga:
‘Tak sangka lelaki itu tiada kedua-dua kaki’ – Suami isteri bantu OKU isi minyak kereta raih pujian ramai
Lelaki kongsi perangai mak ayah ketika hantar anak ke sekolah, inilah punca sebenar jadi jalan sesak
Lelaki hina anak Caprice akhirnya melutut mohon maaf kepada Farra Inalis
CATEGORIES