Kieda Crepe hadiahkan suami kereta mewah sempena hari lahir

Kieda Crepe hadiahkan suami kereta mewah sempena hari lahir

Usahawan makanan, Kieda Crepe, telah memberikan kejutan istimewa kepada suaminya, Muhammad Hilmi Mohd Zaki, dengan menghadiahkan sebuah kereta impian sempena ulang tahun beliau. Nur Khalieda Yusra, nama sebenar Kieda, berkongsi momen bersejarah tersebut di media sosialnya.

Menurut Kieda, suaminya sentiasa bersamanya dalam suka dan duka, tanpa pernah mengeji walaupun mereka sering menjadi tumpuan kontroversi.

Beliau menghargai sokongan dan kesetiaan suaminya, yang menjadi tulang belakangnya dan penyeimbang dalam perjalanan keusahawanan.

Kieda Crepe hadiahkan suami kereta mewah sempena hari lahir

Kieda dilihat menghadiahkan sebuah kereta Honda biru yang dipasang di atas sebuah lori yang dihias dengan belon-belon.

Momen gembira itu turut disaksikan oleh staf-staf mereka serta ahli keluarga yang hadir.

@kiedacrepepenang Selamat hari lahir @AMY KIEDA MERCHANDISE , terima kasih tak pernah langsung keji kieda even satu malaysia mengecam kieda sampai sekarang walaupun takda punca 😂 Terima kasih jadi tulang belakang kieda , supporter yang kuat untuk kieda terus melangkah. Suami yang baik adalah suami yang selalu memberi nasihat kepada isteri. Yaa , kamu suami yang patut saya hargai 🫂 Minta maaf lewat bagi hadiah , Allah uji saya hilang barang yang saya sayang. Tapi Allah gantikan dengan kenderaan yang kamu minat 🩵 Tak lupa juga , terima kasih @SA Autoworld 🫵🏻 urusan semua ni. Dari deal beli kereta sampai delivery kereta semua terbaik. Semoga Allah memperluaskan lagi rezeki anak bangsaku . Terima kasih layan kieda dgn baik even waktu kieda p beli kereta ni cuma naik moto dan berpakaian biasa biasa . Terima kasih tak select! Kamu layak untuk lebih maju jaya 🤲🏻 Syukur Alhamdulillah .. Rezeki Allah bagi Pinjaman di Dunia.. #fl5 #fl5typer ♬ YangTerindah – Ika ᥫ᭡

Perkongsian tersebut menerima pelbagai respons positif daripada warganet yang turut berkongsi kegembiraan mereka melihat momen istimewa itu.

Ada yang turut bercadang untuk memberikan hadiah yang sama kepada pasangan mereka jika diberi rezeki lebih.

Kieda Crepe hadiahkan suami kereta mewah sempena hari lahir

Baca Juga:
Pengawal peribadi kawal keselamatan isteri, anak Faisal Halim
Lepas Akhyar dan Faisal, Safiq Rahim pula kena serang, ada apa dengan arena bola sepak kita ni?
Rezeki, wanita kongsi momen indah dapat hadiah gelang emas dari ibu mertua
CATEGORIES