Kenapa gadis melayu banyak suka lelaki Bangladesh? Ini sebabnya…

Kenapa gadis melayu banyak suka lelaki Bangladesh? Ini sebabnya…

Sudah pasti ramai yang mahu hubungan percintaan mereka sampai ke jinjang pelamin, bukan?

Malah, ada yang tidak kisah mengenai rupa luaran seseorang asalkan hatinya baik, jujur, dan ikhlas.

Bagi setiap wanita, mencari suami yang bertanggungjawab itu sangat penting. Bagaimanapun, sebilangan mereka juga tidak kisah tentang latar belakang dan kewarganegaraan seseorang individu.

Kenapa gadis melayu banyak suka lelaki Bangladesh? Ini sebabnya...

Baru-baru ini, tular sebuah video memaparkan ‘penerangan’ seorang wanita yang mendakwa mengapa ramai perempuan Melayu suka pada lelaki Bangladesh.

Dakwaan lelaki Bangladesh lebih romantik

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang wanita berkongsi sebab ramai perempuan Melayu jatuh hati pada lelaki Bangladesh.

@iyanko.shop Membalas @nurlegrfghp 》 Ini faktanya mak cik, pompuan melayu suka kahwin dengan Bangladesh πŸ₯° 》 #malaysiabangladesh #BangladeshMalaysia #melayubangladesh #IndonesiaMalaysia #malaysiaindonesia ♬ suara asli – iyanko.shop

Antaranya adalah kerana mereka sangat setia, lebih romantik, dan cepat belajar, contohnya seperti berusaha belajar bahasa Melayu.

Selain itu, dia memberitahu mereka ini sangat rajin dan tidak suka menggunakan duit perempuan. Dalam erti kata lain, mungkin mereka ini ‘bertanggungjawab’ lebih daripada lelaki Melayu. “Memanglah setia, setia menanti IC biru. Setia ada makna” – Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati netizen mengecam ‘penerangan’ yang diberikan oleh wanita berkenaan dan memberikan pelbagai reaksi.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 584.9K views, 9,210 likes, dan 1,849 comments di TikTok.

@nurnadhirah66 Trip to Bangladesh day 3πŸ‡§πŸ‡© #mixmarriage #bangladesh #travelbangladesh ♬ original sound – Nur Nadhirah

Baca Juga:
Lelaki maut selepas kemaluan hampir putus dipotong teman wanita
Netizen terpukau tengok wajah Maria Farida tak dimamah usia dalam video throwback – β€œAnak makin besar, mak makin cun!”
Pramugari Malaysia Airlines meninggal dunia ketika transit di Tokyo
CATEGORIES