“Kau yang cari ain! Kau lah setannya, pura-pura mata kuyu rupanya bernafsu” – Sajat naik angin selar Alif Teega

“Kau yang cari ain! Kau lah setannya, pura-pura mata kuyu rupanya bernafsu” – Sajat naik angin selar Alif Teega

“Kau yang cari ain! Kau lah setannya, pura-pura mata kuyu rupanya bernafsu” – Sajat naik angin selar Alif Teega.

Sedia maklum, isu pempengaruh Alif Teega kahwin untuk kali kedua sememangnya mendapat perhatian ramai dan usahawan sensasi, Nur Sajat tidak terkecuali untuk mengulas tentang hal itu.

Dapat dilihat dalam video keratan livenya di TikTok, Sajat menyelar tindakan Alif yang sebelum ini pergi berubat atas alasan terkena penyakit Ain tetapi akhirnya mengaku sudah bernikah dengan wanita lain.

"Kau yang cari ain! Kau lah setannya, pura-pura mata kuyu rupanya bernafsu" - Sajat naik angin selar Alif Teega

Kau yang cari ain! Kau lah setannya. Pura-pura mata kuyu rupanya bernafsu.

Dalam pada itu, usahawan terbabit turut menasihati wanita lain untuk tidak melayan lelaki yang sudah pun berkahwin dan berkata inilah akibatnya apabila Fatin Umaidah memberi ruang kepada Alif.

Bahkan berkata isteri kedua Alif kena menerima segala kecaman dan makian yang dilempar oleh netizen kerana sememangnya segala yang berlaku salah wanita itu.

@jen.rjane @౨ৎ J.RJANE ✧ PT.2 “Engkau yg cari ain!” “Kau lah ain dia” 🤬🤬 aa! geram kan!! I dah try pendekkan video ni as short as possible sbb kalau nak upload full,lama sangat😭🫠 #nursajat237 #nursajat23 #nursajat85 #nursajat #sajat #sajatlive #sajatvideo #sajatfunny #sajatedit #foryoupage #fypシ #xyzabc @nursajat kamaruz zaman @nursajat23 ♬ original sound – ౨ৎ J.RJANE ✧

Baca Lagi:
Tanda tanya motosikal EX5 dihumban dalam tasik akhirnya terjawab
Yasin bebas tuduhan dadah tapi diarahkan ke Hospital Bahagia
Ini 5 jenama produk buatan Malaysia yang kita patut support!
CATEGORIES