Kalau aku jijik, memalukan Islam! – Sajat hentam ‘Hot Daddy’

Kalau aku jijik, memalukan Islam! – Sajat hentam ‘Hot Daddy’

Kalau aku jijik, memalukan Islam! – Sajat hentam ‘Hot Daddy’.

Kontroversi membabitkan seorang lelaki yang merakam video porno dikenali sebagai ‘Hot Daddy’ menjadi tular di media sosial selepas namanya hangat dibualkan oleh warganet.

Terbaru, isu itu turut mendapat perhatian usahawan terkenal, Sajat yang menyelar tindakan lelaki tersebut menerusi satu hantaran di Twitter.

Memalukan Islam!

Kalau aku jijik, memalukan Islam! - Sajat hentam 'Hot Daddy'
Berdasarkan hantaran itu, Sajat menyifatkan tindakan lelaki berkenaan menghasilkan video lucah sebagai jijik dan sangat memalukan agama Islam.

Kalau aku jijik, jijik lagi yang straight. Kalau pondan berani, berani lagi yang gender straight buat bukan bukan, memalukan Islam!!!

Patutlah banyak bencana dekat Malaysia

Sajat juga berkata tidak hairanlah banyak bencana yang melanda negara Malaysia dan ia kerana laknat Tuhan disebabkan perbuatan seperti itu.

Bagaimanapun, ramai dilihat tidak bersetuju dengan kata-kata Sajat dan berkata bencana yang menimpa tiada kaitan dengan seksualiti seseorang.

Malah, ramai yang meminta Sajat untuk berdiam diri sahaja daripada mengulas atau memberikan apa-apa pendapat tentang isu ‘Hot Daddy’ ini.

Baca Juga:
Hot Daddy dilayan macam selebriti, ramai mahu bergambar kenangan, perasaan malu sudah tiada
““Saya tak tahu level kebodohan apa dah ni” – Youtuber jemput ‘Hot Daddy’ dalam Podcast kena kecam
Selepas ‘Hot Daddy’ ditangkap, ramai pensohor video seks di laman sosial kecut perut
CATEGORIES