Janda dibunuh, cebisan mayat ditemui di balkoni rumah

Janda dibunuh, cebisan mayat ditemui di balkoni rumah

Janda dibunuh, cebisan mayat ditemui di balkoni rumah. Satu kes pembunuhan ngeri menggemparkan rakyat Jepun selepas mayat seorang ibu tunggal berusia 33 tahun, Ayumi Ito, yang dikerat kepada beberapa bahagian ditemui di rumah kekasihnya, lapor laman berita Thaiger semalam.

Cebisan mayat mangsa ditemui di balkoni rumah Yuki Tsuchiya, 31, selain beberapa bahagian tubuhnya yang lain berada di dalam kereta suspek.

Suspek dilaporkan sudah berkahwin serta dipercayai menjalin hubungan sulit dengan mangsa.

Janda dibunuh, cebisan mayat ditemui di balkoni rumah

Bagaimanapun, polis percaya suspek membunuh mangsa pada 21 Februari lalu dan dia ditahan kerana disyaki melakukan jenayah tersebut pada 23 Februari lepas.

Insiden itu berlaku di pantai selatan Jepun di wilayah Shizuoka.

Suspek dilaporkan mengaku menyerang mangsa di dalam kereta dan memukulnya dengan objek tumpul sebelum menggunakan tali untuk mencekiknya sehingga mati.

Bagaimanapun, polis percaya suspek membunuh mangsa pada 21 Februari lalu dan dia ditahan kerana disyaki melakukan jenayah tersebut pada 23 Februari lepas.Insiden itu berlaku di pantai selatan Jepun di wilayah Shizuoka.Suspek dilaporkan mengaku menyerang mangsa di dalam kereta dan memukulnya dengan objek tumpul sebelum menggunakan tali untuk mencekiknya sehingga mati.Suspek kemudian membawa mayat mangsa ke dalam rumahnya sebelum mengerat tubuh wanita tersebut.Suspek dilaporkan tinggal di rumah itu bersama isteri, dua anak kecil dan bapanya yang sudah tua.

Suspek kemudian membawa mayat mangsa ke dalam rumahnya sebelum mengerat tubuh wanita tersebut.

Suspek dilaporkan tinggal di rumah itu bersama isteri, dua anak kecil dan bapanya yang sudah tua.

Baca Lagi:
Rezeki terpijak, peniaga ‘bundle’ terkejut temui wang tunai lebih RM20,000 dalam guni pakaian terpakai
Tak sampai sebulan menang Lamborghini bernilai RM864,760, kereta hancur dalam kemalangan
Padah sembunyikan kemenangan loteri RM6.4 juta, isteri kemuka saman, tuntut cerai
CATEGORIES