Hasrat tempah khidmat seks terbantut, duit melayang dirompak suami pelacur

Hasrat tempah khidmat seks terbantut, duit melayang dirompak suami pelacur

Hasrat tempah khidmat seks terbantut, duit melayang dirompak suami pelacur. Hasrat seorang lelaki di Thailand untuk melanggan pelacur terbantut apabila dia dirompak suami wanita berkenaan di Khon Kaen, wilayah Isaan, lapor laman berita Thaiger semalam.

Pasangan penjenayah itu ditahan pada Isnin lalu yang turut membawa kepada penahanan 10 pelacur lain. Oleh kerana mangsa tidak membuat laporan polis, dua suspek tersebut hanya menerima hukuman ringan.

Mangsa menceritakan pengalamannya di halaman Facebook berita tempatan, Khon Kaen Link. Dia mendakwa bertemu pelacur yang dikenali sebagai Wilaiporn atau Oil berusia 21 tahun itu di tepi jalan di hadapan Mahkamah Wilayah Khon Kaen pada 20 Februari lalu.

Pelajar nekad curi kambing untuk sambut 'Hari Kekasih'

Setelah bersetuju dengan tawaran Oil, mangsa membawanya ke hotel berdekatan. Bagaimanapun, pelacur itu menghubungi suaminya, Roongroj atau Noom, 45, dan memberitahu lokasi hotel itu.

Noom kemudian merompak lelaki itu selain mengugut menggunakan pistol supaya mangsa menyerahkan wang dan asetnya. Jumlah sebenar kerugian tidak dilaporkan.

Hasrat tempah khidmat seks terbantut, duit melayang dirompak suami pelacur

Selepas kisah itu tular, lebih 20 anggota polis dari Balai Polis Mueang Khon Kaen menyerbu lokasi yang dinyatakan pada 25 Februari lalu.

Mereka tidak menemui Oil di hotel tersebut tetapi berjaya menahan 10 pelacur lain, seorang lelaki dan sembilan wanita kerana menawarkan khidmat seks secara haram.

Polis akhirnya menahan Oil dan Noom Isnin lalu ketika pasangan itu merancang memperdaya mangsa seterusnya di Jalan Thepharak wilayah itu. Mereka turut diuji positif Yaba atau metamfetamin.

Menurut polis, mangsa tidak memfailkan aduan dan pihaknya tiada bukti rompakan, jadi tuduhan mencuri terhadap pasangan itu gagal difailkan.

Baca Lagi:
Abang Salleh gadai nyawa, paut tali redah arus deras hantar bantuan makanan
Pegawai bank buat kad kredit guna maklumat pelanggan menyebabkan bank rugi RM536k
Petani lesap RM73,000 kerana ‘Inspektor Saha’
CATEGORIES